Apartament pentru Cumpărați, Regatul Unit

Sortează 255 rezultate:
599.740 EURApartament
Kingston upon Thames
2
1
Se vinde. Acest apartament agreabil mobilat este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul posedă 1 baie. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Preț: 500£ (GBP).
1.500.000 EURApartament
Londra
2
2
Se vinde. Acest apartament agreabil nemobilat este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată, de parc (500 m). Propietatea este securizată.
659.714 EURApartament
Newmarket
2
3
Se vinde. Acest apartament mobilat este în stil duplex și are 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul a fost finisat cu gresie. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o spălătorie, este dotat cu dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric și un cuptor microunde ; are 3 băi cu cadă, duș și duș. Încălzirea este electrică. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Proprietatea beneficiază de o sală de sport. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu o parcare.
7.869.989 EURApartament
Londra
Worship Street Principal Tower, 2 Principal Place,
4
4
260 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament de lux are o suprafață de 260 mp este compus din 4 camere din care 4 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Apartamentul posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 4 băi. Încălzirea este prin pardoseală. Clădirea este dotată cu lift și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian.
8.902.082 EURApartament
Londra
Worship Street Principal Tower, 2 Principal Place,
3
3
265 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament de lux mobilat are o suprafață de 265 mp este în stil duplex și are 3 camere din care 3 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Apartamentul posedă 1 bucătărie mobilată ; are 3 băi cu cadă. Încălzirea este prin pardoseală. Proprietatea se găsește la 48 cu lift și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian.
1.118.663 EURApartament
Londra
Northwold Road Fleetwood Apartments
2
2
138 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 138 mp este compus din 2 camere din care 2 dormitoare. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest apartament a fost construit în stil vechi cu pereți din cărămidă, a fost complet finisat cu parchet, mezanin. Acest bun este compus din 1 salon și un dressing ; are de asemenea o mansardă. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă și duș. Proprietatea se găsește la etajul 1. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare.
1.450.327 EURApartament
Londra
Green Walk Jam Factory
2
2
126 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 126 mp este compus din 2 camere din care 2 dormitoare. Locuința este dotată cu o cupolă luminătoare, este luminoasă și inundată de lumină naturală. Apartamentul a fost complet finisat cu parchet. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu dulapuri ; are de asemenea o mansardă. Apartamentul posedă 2 băi cu cadă și duș. Proprietatea se găsește la etajul 5, dispune de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare.
516.046 EURApartament
Londra
Great Eastern Road 55
1
1
49 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 49 mp este compus din 1 cameră din care 1 dormitor. Apartamentul este renovat. Apartamentul posedă 1 baie. Proprietatea se găsește la etajul 1. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină de iarnă. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian.
534.035 EURApartament
Ipswich
3
3
92 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 92 mp este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul posedă 3 băi.
365.392 EURApartament
Ipswich
2
2
71 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 71 mp este compus din 2 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul posedă 2 băi.