Apartament pentru Cumpărați, Portugalia

Sortează 17773 rezultate:
398.500 EURApartament
Lisabona
2
Se vinde. Acest apartament este compus din 2 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul este renovat. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și duș. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
814.000 EURApartament
Lisabona
2
Se vinde. Acest apartament de lux este compus din 2 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul este renovat.
515.000 EURApartament
Lisabona
1
Se vinde. Acest apartament este compus din 1 cameră din care 1 dormitor. Acest apartament a fost construit în stil vechi. Apartamentul posedă o bucătărie echipată cu hotă.
475.000 EURApartament
Lisabona
2
Se vinde. Acest apartament este compus din 2 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul este renovat. Proprietatea are în componența sa o boxă. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de stocare.
1.800.000 EURApartament
Lisabona
4
Se vinde. Acest apartament este compus din 4 camere din care 4 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de stocare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare.
815.000 EURApartament
Lisabona
2
Se vinde. Acest apartament este compus din 2 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul este confortabil. Proprietatea are în componența sa o boxă. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de stocare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare.
270.000 EURApartament
Lisabona
2
Se vinde. Acest apartament este compus din 2 camere din care 2 dormitoare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă.
350.000 EURApartament
Lisabona
1
Se vinde. Acest apartament agreabil mobilat și utilat complet este compus din 1 cameră din care 1 dormitor. Apartamentul este renovat. Locuința este dotată cu o cupolă luminătoare, este luminoasă. Acest apartament are mezanin. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă.
595.000 EURApartament
Lisabona
2
Se vinde. Acest apartament este compus din 2 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul posedă o bucătărie echipată cu hotă și hammam. Clădirea este dotată cu lift. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă o piscină, un spa. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare. Este echipat cu un hammam.