Apartament pentru Cumpărați, Portugalia

Sortează 17773 rezultate:
90.000 EURApartament
Amadora
2
1
61 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 61 mp este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Apartamentul posedă 1 baie. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun (10 minute) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este orientat spre soare.
315.000 EURApartament
Lisabona
2
1
70 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 70 mp este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul este în stare bună și este renovat. Proprietatea are în componența sa o curte acoperită. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Apartamentul a fost finisat cu gresie. Acest bun este compus din 1 salon și o șură dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu un cuptor electric, frigider, hotă și plită ; are 1 baie cu duș. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită, într-un loc de excepție și înspre curte. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
199.000 EURApartament
Oeiras
3
1
73 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 73 mp este compus din 4 camere din care 3 dormitoare. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 1 baie. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este orientat spre soare.
595.000 EURApartament
Lisabona
3
2
123 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil are o suprafață de 123 mp este compus din 4 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul este recent. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest apartament are șemineu. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de stocare. Apartamentul posedă 2 băi. Încălzirea este electrică și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă panoramică și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este orientat spre soare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
589.000 EURApartament
Lisabona
3
2
136 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 136 mp este compus din 4 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul este recent. Proprietatea are în componența sa o curte acoperită. Locuința este dotată cu geamuri duble, jaluzele electrice, luminoasă și inundată de lumină naturală. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de stocare. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 2 băi. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată, de parc. Apartamentul este orientat spre soare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu o parcare.
290.000 EURApartament
Cascais
2
2
105 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 105 mp este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon de 30 mp o șură și o sală de stocare. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 2 băi. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare.
399.000 EURApartament
Lisabona
3
2
94 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 94 mp este compus din 4 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul este renovat. Locuința este inundată de lumină naturală. Apartamentul posedă 2 băi. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere frumoasă panoramică și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Această proprietate este dotată cu o parcare.
1.100.000 EURApartament
Lisabona
3
Se vinde. Acest apartament este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare.
765.000 EURApartament
Lisabona
2
Se vinde. Acest apartament de lux este compus din 2 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul este renovat.
229.000 EURApartament
Lisabona
1
Se vinde. Acest apartament este compus din 1 cameră din care 1 dormitor. Apartamentul este renovat. Locuința este dotată cu o cupolă luminătoare, este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Proprietatea se găsește la ultimul etaj, dispune de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu o parcare.