Apartament pentru Cumpărați, Franţa

Sortează 17981 rezultate:
185.000 EURApartament
Nisa
1
1
50 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 50 mp este compus din 2 camere din care 1 dormitor. Apartamentul a fost construit în anul 1970, este renovat. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 1 baie cu cadă 1 grup sanitar. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere spre grădină și se află în apropiere de transportul în comun, de parc. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
118.000 EURApartament
Cagnes-sur-Mer
1
23 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament mobilat are o suprafață de 23 mp este compus din 1 cameră. Apartamentul este în stare bună, a fost construit în anul 1968, este renovat. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță. Apartamentul posedă 1 baie și 1 grup sanitar. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere frumoasă panoramică spre mare și se află în apropiere de mare (50 m). Nu necesită nici o lucrare. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
228.000 EURApartament
Nisa
2
1
63 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 63 mp este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 1968. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri ; are de asemenea o pivniță. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu duș 1 grup sanitar separat. Clădirea este dotată cu lift și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
290.000 EURApartament
Nîmes
3
2
141 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 141 mp este compus din 5 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul a fost construit în secolul 19 anul 1850. Locuința este dotată cu geamuri duble și luminoasă. Acest apartament a fost construit în stil vechi cu pereți din piatră. Acest bun este compus din 1 salon de 36 mp un dressing ; are de asemenea o pivniță. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu duș 1 grup sanitar. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
377.000 EURApartament
Bandol
88 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 88 mp este compus din 4 camere. Apartamentul a fost construit în anul 1980. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare (2 km) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Această proprietate este dotată cu o parcare privată. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
90.000 EURApartament
Auch
2
1
56 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 56 mp este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 2009. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Apartamentul posedă 1 baie cu cadă 1 grup sanitar. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată de 8 mp o piscină. Propietatea este securizată și protejată de gardian. Această proprietate este dotată cu o parcare privată. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet. Preț: 461€ (EUR).
75.000 EURApartament
Creil
1
34 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 34 mp este compus din 1 cameră. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un subsol. Apartamentul posedă 1 baie. Proprietatea se găsește la etajul 1 cu lift și se află în apropiere de transportul în comun. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Această proprietate este dotată cu o parcare de 1 loc. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
340.000 EURApartament
Lion
3
1
71 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 71 mp este compus din 4 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 2008. Terenul are o suprafață de 100 mp. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă 1 grup sanitar. Clădirea este dotată cu lift. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet. Apartamentul este accesibil persoanelor cu dizabilități.
77.000 EURApartament
Canet-en-Roussillon
40 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 40 mp este compus din 1 cameră. Locuința este luminoasă. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o sală de stocare. Apartamentul posedă o bucătărie echipată cu gaz. Încălzirea este cu gaz. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare (150 m) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată (150 m). Aveți la dispoziția dumneavoastră o loggie de 40 mp.
85.000 EURApartament
Laval
1
1
45 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 45 mp este compus din 2 camere din care 1 dormitor. Apartamentul a fost construit în anul 2007. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri ; are de asemenea un subsol. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu duș 1 grup sanitar. Clădirea este dotată cu lift și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Această proprietate este dotată cu o parcare.