Casă pentru Cumpărați, Regatul Unit

Sortează 62 rezultate:
799.000 EURCasă
Londra
4
2
Se vinde. Această casă este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest bun este compus din 2 saloane. Casa posedă 2 băi cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Această proprietate este dotată cu o parcare.
1.309.683 EURCasă
Brasted
Wilkins Way, Brasted, TN16
5
3
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 5 camere din care 5 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble. Casa a fost complet finisată cu parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou, o spălătorie și un dressing, are dulapuri ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă o bucătărie echipată cu un cuptor electric, chiuvetă, hotă și plită ; are 3 băi cu cadă și duș. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Casa este situată într-o zonă liniștită și în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
752.371 EURCasă
Londra
4
Se vinde. Această casă frumoasă este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă și duș. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu un garaj.
4.402.763 EURCasă
Londra
Cambridge Place 6
4
3
230 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 230 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon și o spălătorie. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă. Casa este situată într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj.
1.504.742 EURCasă
Tonbridge
London Road, Tonbridge, TN10
5
3
Se vinde. Această casă mobilată este în stil american și are 5 camere din care 5 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința este dotată cu geamuri duble și jaluzele din lemn și cu bovindou o cupolă luminătoare, este luminoasă. Această casă a fost construită în stil vechi și este dotată cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 3 saloane, 1 birou, o sală de jocuri, o spălătorie și un dressing și are 1 spațiu de depozitare : o șură dulapuri o sală de stocare ; are de asemenea un subsol, o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor microunde, frigider, chiuvetă și hotă ; are 3 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu lemne și prin pardoseală. Proprietatea oferă un acces pe scară. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, un patio și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
1.003.161 EURCasă
Eastbourne
Furness Road, Eastbourne BN21
6
2
Se vinde. Această casă mobilată este compusă din 6 camere din care 6 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble și cu bovindou. Această casă a fost construită în stil vechi și este dotată cu gresie și parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 3 saloane și are 1 spațiu de depozitare : dulapuri ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, un cuptor microunde, frigider, chiuvetă și hotă ; are 2 băi cu cadă și duș. Proprietatea oferă un acces pe scară spre grădină și se află în apropiere de magazine. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină închisă, un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare privată.
4.011.530 EURCasă
Londra
The Villas, Barnes
4
Se vinde. Această casă este compusă din 5 camere. Casa posedă o bucătărie open space ; are 4 băi. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Această proprietate este dotată cu o parcare.
2.229.247 EURCasă
Londra
Chiswick Gate
3
Se vinde. Această casă mobilată este în stil tradițional și are 3 camere. Casa este nouă. Locuința este dotată cu geamuri duble. Această casă a fost construită în stil vechi. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un subsol. Casa posedă 3 băi cu cadă. Încălzirea este prin pardoseală. Proprietatea se găsește la subsol și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Această proprietate este dotată cu un garaj de 2 locuri.
3.003.911 EURCasă
Londra
Fulham Riverside, London SW6
3
Se vinde. Această casă de lux mobilată este compusă din 4 camere. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un dressing ; are de asemenea un subsol. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă. Încălzirea este prin pardoseală. Clădirea este dotată cu lift și cu acces pe scară. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Propietatea este securizată și protejată de gardian. Această proprietate este dotată cu un garaj.
1.504.742 EURCasă
Sevenoaks
Plaxtol, Sevenoaks,TN15
5
4
Se vinde. Această casă mobilată este în stil american și are 5 camere din care 5 dormitoare. Proprietatea are în componența sa un hambar și o boxă. Locuința este dotată cu geamuri duble și luminoasă. Această casă are pereți din grinzi vechi și este dotată cu gresie. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 dining, 1 birou, o spălătorie și un dressing și are 1 spațiu de depozitare : dulapuri o sală de stocare ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu un cuptor electric, chiuvetă și hotă ; are 4 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu lemne și prin pardoseală. Proprietatea se găsește la ultimul etaj cu acces pe scară spre grădină și spre câmp și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă. Această proprietate este dotată cu un garaj.