Casă pentru Cumpărați, Turcia

Sortează 131 rezultate:
550.000 EURCasă
Göcek Köyü
4
4
228 metru pătrat
Se vinde. Această vilă de lux are o suprafață de 228 mp este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Vila este amenajată, a fost construită în anul 2011. Terenul are o suprafață de 500 mp pe care se găsește un atelier. Această vilă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea un subsol, o mansardă. Vila posedă 1 bucătărie utilată ; are 4 băi cu cadă și hammam 1 grup sanitar. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre munți. Dispune de 2 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o verandă o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipată cu un hammam. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
590.249 EURCasă
Göcek Mahallesi
Pine Forest
4
213 metru pătrat
Se vinde. Această casă de lux are o suprafață de 213 mp este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Terenul are o suprafață de 754 mp. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă 1 grup sanitar. Casa este situată într-un loc de excepție și are 2 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare.
269.000 EURCasă
Göcek Köyü
Pine Forest
4
3
223 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 223 mp este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Casa este confortabilă, a fost construită în anul 2011. Terenul are o suprafață de 500 mp pe care se găsește o boxă. Locuința este dotată cu geamuri duble. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 2 saloane și o sală de stocare ; are de asemenea un subsol, o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu un cuptor electric și chiuvetă ; are 3 băi cu cadă și duș. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la subsol spre munți și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Dispune de 2 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Propietatea este securizată. Este echipată cu televizor și telefon.
146.564 EURCasă
Tuzla
4
3
Se vinde. Această casă mobilată cu 1 etaj este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 3 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină comună. Casa este accesibilă persoanelor cu dizabilități.
414.861 EURCasă
Foça
Calis Beach
5
4
205 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 205 mp este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Casa a fost construită în anul 2007. Acest bun este compus din 1 salon. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 4 băi cu cadă 1 grup sanitar. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre munți. Dispune de 2 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină.
410.000 EURCasă
Mavişehir Mahallesi
efeler mah
3
2
280 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 280 mp este compusă din 7 camere din care 3 dormitoare. Vila este renovată. Terenul are o suprafață de 400 mp. Vila posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 2 băi cu cadă și duș 3 grupuri sanitare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare, spre grădină și spre munți și se află în apropiere de transportul în comun, de mare (1 m). Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această vilă este echipată cu panouri solare.
850.000 EURCasă
Andifli Mahallesi
Kalamar
5
5
290 metru pătrat
Se vinde. Această vilă de lux are o suprafață de 290 mp este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Vila este confortabilă, a fost construită în anul 2017. Terenul are o suprafață de 500 mp. Vila posedă 5 băi cu cadă 1 grup sanitar. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Dispune de 3 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
899.000 EURCasă
Kalkan Belediyesi
Ortaalan
5
5
360 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 360 mp este compusă din 6 camere din care 5 dormitoare. Vila a fost construită în anul 2013. Terenul are o suprafață de 801 mp. Acest bun este compus din 1 dining. Vila posedă 1 bucătărie utilată ; are 5 băi și 1 grup sanitar. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Dispune de 3 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată cu grătar o verandă o piscină. Propietatea este securizată. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
825.000 EURCasă
Kalkan Belediyesi
Ortaalan
4
4
300 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 300 mp este compusă din 5 camere din care 4 dormitoare. Vila a fost construită în anul 2016. Terenul are o suprafață de 740 mp. Locuința este dotată cu geamuri duble. Vila posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 4 băi cu cadă și hammam 4 grupuri sanitare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre golf. Dispune de 2 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Este echipată cu un hammam.
95.000 EURCasă
Camikebir
Ege Mahallesi, Ege Evleri Sitesi
3
1
190 metru pătrat
Se vinde. Această vilă are o suprafață de 190 mp este compusă din 6 camere din care 3 dormitoare. Terenul are o suprafață de 400 mp. Vila posedă 1 bucătărie de tip open space închisă ; are 1 baie cu cadă 1 grup sanitar. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare, spre grădină și spre munți și se află în apropiere de transportul în comun, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată cu grătar. Această proprietate este dotată cu o parcare privată. Această vilă este echipată cu panouri solare.