Casă pentru Cumpărați, Spania

Sortează 20011 rezultate:
725.000 EURCasă
Boadilla del Monte
5
4
362 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 362 mp și este compusă din 5 dormitoare. Cabana este confortabilă. Cabana a fost finisată cu gresie și parchet, are șemineu. Acest bun este compus din 2 saloane și o spălătorie ; are de asemenea o mansardă. Cabana posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 4 băi cu duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această cabană posedă o parcare de 2 locuri.
163.000 EURCasă
Chiva
3
3
123 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 123 mp este compusă din 3 camere din care 3 dormitoare. Casa este amenajată, a fost construită în anul 2006. Locuința este dotată cu bovindou. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o spălătorie, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie ; are 3 băi cu cadă 1 grup sanitar. Casa este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată cu grătar, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri. Este disponiblilă începând cu anul 1.
317.500 EURCasă
Madrid
2
1
71 metru pătrat
Se vinde. Această casă cu 3 etaje are o suprafață de 71 mp este compusă din 2 camere din care 2 dormitoare. Casa a fost construită în anul 1952. Locuința este dotată cu geamuri duble. Casa a fost complet finisată cu parchet. Acest bun este compus din 1 dining și un debara ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 1 baie cu cadă și hammam. Există posibilitatea de extindere a proprietății. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină cu grătar, de asemenea o piscină.
1.265.000 EURCasă
Caldes de Montbui
7
4
620 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă mobilată și utilată complet are o suprafață de 620 mp este compusă din 7 camere din care 7 dormitoare. Casa este confortabilă, a fost construită în anul 2004. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și un dressing. Casa posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 4 băi cu cadă și duș 1 grup sanitar. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre câmp și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată, de parc. Casa este situată într-o zonă liniștită și în sat și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină privată cu grătar o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această proprietate este dotată cu o parcare de 2 locuri.
1.495.000 EURCasă
Madrid
5
5
488 metru pătrat
Se vinde. Această cabană cu 3 etaje are o suprafață de 488 mp și este compusă din 5 dormitoare. Cabana este în stare bună. Locuința este dotată cu geamuri duble și nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 2 saloane, 1 dining, 1 birou, un dressing și o șură ; are de asemenea o cramă. Cabana posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 5 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu gaz și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Cabana dispune de o grădină de 350 mp, de asemenea o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această cabană posedă o parcare de 1 loc de 3 locuri.
3.500.000 EURCasă
Benahavís
6
7
643 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 643 mp este în stil modern și este compusă din 6 dormitoare. Această cabană are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o sală de jocuri. Cabana posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 7 băi. Cabana este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre câmp și spre munți și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Cabana este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre sud, vest. Aveți la dispoziția dumneavoastră o loggie o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această cabană posedă o parcare de 3 locuri.
1.500.000 EURCasă
Madrid
3
2
413 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă cu 3 etaje are o suprafață de 413 mp și este compusă din 3 dormitoare. Cabana este nouă. Locuința este dotată cu geamuri duble și cu bovindou și nu are pereți comuni cu vecinii. Această cabană a fost construită în stil de arhitect și este dotată cu șemineu, mezanin. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou, o sală de jocuri și un dressing. Cabana posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 2 băi cu cadă și duș. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la ultimul etaj. Este posibil să se construiască o terasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Această cabană posedă o parcare de 4 locuri de 1 loc.
185.000 EURCasă
Cuenca del Medio Jarama
3
3
144 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 144 mp și este compusă din 3 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o anexă. Acest bun este compus din 1 salon de 30 mp. Cabana posedă 1 bucătărie cu o suprafață de 8 mp ; are 3 băi cu duș. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Cabana este situată într-o zonă liniștită. Cabana dispune de o grădină de 100 mp, de asemenea o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
1.300.000 EURCasă
Benahavís
4
5
490 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 490 mp și este compusă din 4 dormitoare. Cabana este confortabilă. Această cabană are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining și o sală de jocuri ; are de asemenea un subsol. Cabana posedă 1 bucătărie utilată ; are 5 băi cu cadă și duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și spre munți și se află în apropiere de magazine (5 minute), de mare (10 minute) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată (5 minute). Cabana este orientată pe direcția sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar, de asemenea o piscină.
680.000 EURCasă
San Agustín del Guadalix
5
4
400 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă cu un singur nivel cu 1 etaj are o suprafață de 400 mp și este compusă din 5 dormitoare. Cabana este confortabilă. Locuința este luminoasă. Această cabană are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining, o spălătorie și un dressing ; are de asemenea o cramă. Cabana posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 4 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Cabana este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor.