Casă pentru Cumpărați, Spain

Sortează 20086 rezultate:
1.450.000 EURCasă
Pozuelo de Alarcón
5
5
572 metru pătrat
Se vinde. Această cabană cu 5 etaje are o suprafață de 572 mp și este compusă din 5 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o curățătorie. Locuința este dotată cu geamuri duble. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou și un dressing ; are de asemenea un subsol. Cabana posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 5 băi cu cadă și duș. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Cabana este orientată pe direcția nord-est. Cabana dispune de o grădină de 115 mp, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Propietatea este securizată. Această cabană posedă o parcare de 6 locuri.
2.355.000 EURCasă
San Roque
5
6
700 metru pătrat
Se vinde. Această cabană de lux are o suprafață de 700 mp și este compusă din 5 dormitoare. Cabana este amenajată. Cabana posedă 6 băi. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Cabana este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină.
1.495.000 EURCasă
Benahavís
6
5
790 metru pătrat
Se vinde. Această cabană cu 3 etaje are o suprafață de 790 mp și este compusă din 6 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o curățătorie, o boxă și o fântână. Locuința este dotată cu geamuri duble, jaluzele electrice, luminoasă și inundată de lumină naturală și nu are pereți comuni cu vecinii. Cabana a fost finisată cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, un dressing, o șură și un debara ; are de asemenea o cramă. Cabana posedă 1 bucătărie utilată ; are 5 băi cu cadă și duș. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Cabana este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre sud, soare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o loggie o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor și de o sală de fitnes. Această cabană posedă o parcare de 1 loc de 7 locuri de 4 locuri.
450.000 EURCasă
San Sebastián de los Reyes
5
4
210 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 210 mp și este compusă din 5 dormitoare. Cabana este confortabilă. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Această cabană are șemineu. Acest bun este compus din 1 dining și o sală de jocuri. Cabana posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 4 băi cu cadă. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Cabana dispune de o grădină de 58 mp o verandă o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc.
3.500.000 EURCasă
Estepona
6
7
804 metru pătrat
Se vinde. Această cabană are o suprafață de 804 mp și este compusă din 6 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble și nu are pereți comuni cu vecinii. Cabana posedă 7 băi cu cadă. Cabana este dotată cu sistem de climatizare. Cabana este orientată pe direcția sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această cabană posedă o parcare de 1 loc de 5 locuri.
3.250.000 EURCasă
Estepona
8
9
768 metru pătrat
Se vinde. Această cabană de lux are o suprafață de 768 mp și este compusă din 8 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o spălătorie. Cabana posedă 1 bucătărie utilată ; are 9 băi cu duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică spre mare și spre munți și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Cabana este orientată pe direcția sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o loggie o piscină. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor.
455.000 EURCasă
Puerto de la Duquesa
4
3
230 metru pătrat
Se vinde. Această frumoasă cabană frumoasă de lux are o suprafață de 230 mp este în stil modern și este compusă din 4 dormitoare. Acest bun este compus din 1 dining de 64 mp. Cabana posedă 3 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de magazine (300 m), de mare (600 m). Cabana este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o verandă de 42 mp o piscină privată. Această cabană posedă o parcare de 2 locuri.
280.000 EURCasă
Noreña
4
4
160 metru pătrat
Se vinde. Această casă are o suprafață de 160 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Terenul are o suprafață de 170 mp. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală și nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 2 saloane, este dotat cu dulapuri. Casa posedă 1 bucătărie ; are 4 băi cu cadă și duș. Încălzirea este cu combustibil. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Casa este situată într-o zonă liniștită fiind expusă spre sud. Această casă posedă o parcare de 2 locuri.
1.050.000 EURCasă
Los Realejos
4
4
455 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă cu 2 etaje are o suprafață de 455 mp este compusă din 4 camere din care 4 dormitoare. Casa este confortabilă, a fost construită în anul 2006. Terenul are o suprafață de 500 mp. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Această casă are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și un dressing, are dulapuri ; are de asemenea o mansardă. Casa posedă 1 bucătărie utilată ; are 4 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Casa este situată într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor și de o sală de fitnes. Această casă posedă o parcare de 4 locuri. Este disponiblilă începând cu anul 1.
680.000 EURCasă
Candelaria
6
5
300 metru pătrat
Se vinde. Această casă frumoasă are o suprafață de 300 mp este compusă din 6 camere din care 6 dormitoare. Terenul are o suprafață de 400 mp. Locuința este luminoasă. Casa posedă 5 băi cu hammam. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această casă posedă o parcare de 4 locuri.