Apartament pentru Cumpărați, Regatul Unit

Sortează 239 rezultate:
222.000 EURApartament
Great Wakering
1
60 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament mobilat are o suprafață de 60 mp este compus din 3 camere din care 1 dormitor. Apartamentul este în stare bună, a fost construit în anul 1970. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o șură. Proprietatea se găsește la etajul 1 și se află în apropiere de mare (3000 m). Această proprietate este dotată cu o parcare. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
540.592 EURApartament
Londra
Pavilion Sq, Royal Arsenal Riverside
1
Se vinde. Acest apartament mobilat este compus din 1 cameră. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 baie cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină, un spa. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian.
1.783.398 EURApartament
Londra
Canalside Walk, Paddington
2
Se vinde. Acest apartament este compus din 3 camere. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 2 băi. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes.
1.337.548 EURApartament
Londra
Canalside Walk, Paddington
2
Se vinde. Acest apartament este compus din 2 camere. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 2 băi. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes.
980.869 EURApartament
Londra
Sovereign Court, London W6
2
Se vinde. Acest apartament este compus din 2 camere. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Apartamentul posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 2 băi. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian.
1.504.742 EURApartament
Londra
Leman Street, London E1
2
Se vinde. Acest apartament este în stil duplex și are 3 camere. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 2 saloane. Apartamentul posedă 2 băi cu cadă. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată.
863.833 EURApartament
Londra
Grange Road, Bermondsey
2
Se vinde. Acest apartament este compus din 2 camere. Apartamentul posedă 2 băi. Este disponiblil începând cu 1 ianuarie.
3.288.140 EURApartament
Londra
Fitzrovia Apartments, Bolsover Street
3
Se vinde. Acest apartament este compus din 3 camere. Proprietatea are în componența sa o boxă. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un dressing și o sală de stocare ; are de asemenea o mansardă. Apartamentul posedă 1 bucătărie, echipată cu chiuvetă ; are 3 băi cu cadă, duș, duș și separate. Clădirea este dotată cu lift. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și o grădină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian.
613.043 EURApartament
Londra
Grange Road, Bermondsey
1
Se vinde. Acest apartament este compus din 1 cameră. Apartamentul posedă 1 baie. Este disponiblil începând cu 1 ianuarie.
551.739 EURApartament
Londra
Waterfront III, Royal Arsenal
1
Se vinde. Acest apartament este compus din 1 cameră. Apartamentul posedă 1 baie cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes.