Apartament pentru Cumpărați, Regatul Unit

Sortează 255 rezultate:
222.000 EURApartament
Great Wakering
1
60 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament mobilat are o suprafață de 60 mp este compus din 3 camere din care 1 dormitor. Apartamentul este în stare bună, a fost construit în anul 1970. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o șură. Proprietatea se găsește la etajul 1 și se află în apropiere de mare (3000 m). Această proprietate este dotată cu o parcare. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
505.928 EURApartament
Westerham
Mapleton Road, Four Elms, TN8
3
2
Se vinde. Acest apartament este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Acest apartament a fost construit în stil vechi și este dotat cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 2 saloane și 1 dining, este dotat cu dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie, echipată cu mașină de spălat rufe, chiuvetă, hotă și plită ; are 2 băi cu cadă și duș. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere frumoasă spre grădină. Apartamentul este situat în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar. Această proprietate este dotată cu un garaj.
95.564 EURApartament
Liverpool
Edgar Street, Liverpool, L3
2
1
Se vinde. Acest apartament de lux este compus din 2 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 2020. Apartamentul a fost finisat cu gresie și parchet. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric, mașină de spălat rufe, chiuvetă, hotă și plită ; are 1 baie cu cadă și duș. Clădirea este dotată cu lift. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, o grădină și o verandă. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Propietatea este securizată și protejată de gardian. Această proprietate este dotată cu o parcare.
758.892 EURApartament
Londra
Nine Elms Point, London
1
Se vinde. Acest apartament este compus din 1 cameră. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 1 baie cu cadă. Încălzirea este prin pardoseală. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian.
781.378 EURApartament
Londra
Bell Yard Mews The Hub
1
1
92 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 92 mp este compus din 1 cameră din care 1 dormitor. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o mansardă. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 1 baie. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Apartamentul necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă.
Preț la cerereApartament
Weybridge
2
2
234 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament de lux mobilat are o suprafață de 234 mp este compus din 5 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul este confortabil, a fost construit în anul 2002, este renovat. Acest apartament a fost construit în stil de arhitect. Acest bun este compus din 1 salon și o spălătorie și are 1 spațiu de depozitare : dulapuri. Apartamentul posedă 24 bucătării, echipat cu chiuvetă ; are 2 băi cu cadă, duș și duș 2 grupuri sanitare. Încălzirea este prin pardoseală. Proprietatea se găsește la etajul 2 cu lift și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, o grădină privată, un parc privat și o verandă. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de un sistem de alarmă. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipat cu televizor. wireless.
393.499 EURApartament
Ipswich
2
2
81 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 81 mp este compus din 2 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul posedă 2 băi.
517.171 EURApartament
Ipswich
3
2
81 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 81 mp este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul posedă 2 băi.
421.607 EURApartament
Ipswich
3
3
100 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 100 mp este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul posedă 3 băi.
320.000 EURApartament
Sutton
1
1
Se vinde. Acest apartament agreabil este compus din 2 camere din care 1 dormitor. Apartamentul posedă 1 baie. Preț: 800£ (GBP).