Apartament pentru Cumpărați, Regatul Unit

Sortează 200 rezultate:
1.124.836 EURApartament
Londra
Upper Ground
1
Se vinde. Acest apartament de lux este compus din 1 dormitor. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă și hammam. Clădirea este dotată cu lift și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată, de parc. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Este echipat cu un hammam.
2.474.638 EURApartament
Londra
30 Albert Embankment
2
Se vinde. Acest apartament agreabil de lux mobilat este compus din 2 dormitoare. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un dressing, are dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă și se află în apropiere de transportul în comun. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o grădină de iarnă. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian.
1.068.594 EURApartament
Londra
55 Upper Ground
1
Se vinde. Acest apartament agreabil de lux este compus din 1 dormitor. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată și mobilată, are baie cu cadă și hammam. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de parc. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Este echipat cu un hammam.
4.274.375 EURApartament
Londra
Southbank Tower
3
Se vinde. Acest apartament de lux este compus din 3 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată și mobilată, are baie cu cadă. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de parc. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Această proprietate este dotată cu o parcare.
1.912.221 EURApartament
Londra
55 Upper Ground
2
Se vinde. Acest apartament de lux este compus din 2 dormitoare. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă și hammam. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată, de parc. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipat cu un hammam.
222.000 EURApartament
Great Wakering
1
60 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament mobilat are o suprafață de 60 mp este compus din 3 camere din care 1 dormitor. Apartamentul este în stare bună, a fost construit în anul 1970. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o șură. Proprietatea se găsește la etajul 1 și se află în apropiere de mare (3000 m). Această proprietate este dotată cu o parcare. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
91.865 EURApartament
Liverpool
Devon St
1
1
Se vinde. Acest apartament mobilat este compus din 4 camere din care 1 dormitor. Apartamentul a fost construit în anul 2019. Acest apartament a fost construit în stil vechi. Apartamentul posedă 1 bucătărie, echipată cu un cuptor electric ; are 1 baie. Proprietatea se găsește la etajul 2. Proprietatea beneficiază de o bibliotecă. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
74.490 EURApartament
Liverpool
Fox Street Village, Fox Street
30 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 30 mp. Apartamentul a fost construit în anul 2018. Acest bun este compus din 1 salon. Clădirea este dotată cu lift. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes.
61.598 EURApartament
Liverpool
1
1
Se vinde. Acest apartament mobilat și utilat complet este compus din 4 camere din care 1 dormitor. Apartamentul a fost construit în anul 2019, este renovat. Acest apartament a fost construit în stil vechi. Apartamentul posedă 1 baie cu cadă. Proprietatea se găsește la etajul 2 cu lift, dispune de o vedere frumoasă spre lac. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină.
74.490 EURApartament
Liverpool
Fox Street Village, Fox Street
30 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 30 mp. Apartamentul a fost construit în anul 2018. Acest bun este compus din 1 salon. Clădirea este dotată cu lift. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes.