Apartament pentru Cumpărați, Turcia

Sortează 178 rezultate:
43.000 EURApartament
Provincia Hatay
2
1
Se vinde. Acest apartament nemobilat este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare.
1.755.532 EURApartament
Provincia Muğla
3
3
357 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament de lux are o suprafață de 357 mp este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul este nou. Apartamentul a fost complet finisat cu parchet. Apartamentul posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 3 băi cu cadă. Încălzirea este prin pardoseală. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină.
100.000 EURApartament
Alanya
2
1
Se vinde. Acest apartament este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul este în stare bună. Apartamentul posedă 1 baie cu cadă. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare (30 m). Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină comună.
85.000 EURApartament
3
1
Se vinde. Acest apartament mobilat și utilat complet este în stil duplex și are 4 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul posedă 1 baie cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină comună.
82.764 EURApartament
Dalaman
2
2
Se vinde. Acest apartament mobilat și utilat complet este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu un cuptor electric și frigider ; are 2 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină privată. Este echipat cu televizor.
140.000 EURApartament
Güllük
2
1
122 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament de lux are o suprafață de 122 mp este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul este în stare bună și este renovat. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie de tip închisă, echipată cu frigider și plită ; are 1 baie cu cadă, duș și hammam. Proprietatea se găsește la ultimul etaj cu acces pe scară spre mare și spre grădină și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat în sat. Apartamentul necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă și un solar o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipat cu un hammam. Este disponiblil începând cu mai.
159.000 EURApartament
Ağaçlı Mahallesi
2
1
77 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament de lux are o suprafață de 77 mp este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Terenul are o suprafață de 91 mp pe care se găsește ieșire la mare. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 baie cu cadă și hammam. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipat cu un hammam.
119.000 EURApartament
Side
2
2
Turkey, Side, Concept Garden Apartments New construction Concept Garden, modern design with the latest technology, building techniques and materials. Duplex houses with two bedrooms, two bathrooms, living and American kitchen in a residential complex with communal pool and sun terrace. Located within walking distance of the historic Roman city of Side with a bustling center and picturesque harbor, at a hundred meters from the beach. Possibility to practice multiple water sports. In the immediate vicinity: shops, cafes and restaurants. There are three private hospitals in the neighborhood and with public transport you have a good connection to the city of Manavgat. The airport of Antalya is at /- 45 minutes by car. Your place under the sun? Pay a visit without obligation! Contact us via info@ilbe.be for more information or make an appointment 32 478 93 41 21
89.961 EURApartament
Mahmutlar Belediyesi
2
2
Se vinde. Acest apartament de lux mobilat este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 2 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre mare și se află în apropiere de transportul în comun, de mare (150 m) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată (150 m). Apartamentul este situat în sat. Apartamentul necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină.
Preț la cerereApartament
Mahmutlar Belediyesi
2
1
Se vinde. Acest apartament de lux este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre munți și se află în apropiere de mare. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină.