Apartament pentru Cumpărați, Turcia

Sortează 2188 rezultate:
120.000 EURApartament
Göcek Mahallesi
Pine Forest
2
2
124 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil de lux are o suprafață de 124 mp este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 2014. Locuința este inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 2 băi. Proprietatea se găsește la etajul 3, dispune de o vedere spre mare și se află în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj și o parcare.
44.000 EURApartament
Datça
1
1
Se vinde. Acest apartament agreabil cu un singur nivel este compus din 2 camere din care 1 dormitor. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 baie. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre munți și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
65.000 EURApartament
Güllük
3
2
120 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 120 mp este compus din 4 camere din care 3 dormitoare. Locuința este inundată de lumină naturală. Apartamentul a fost complet finisat cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
86.000 EURApartament
Güllük
3
2
120 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament de lux are o suprafață de 120 mp este compus din 4 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul a fost complet finisat cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Această proprietate este dotată cu o parcare privată.
63.000 EURApartament
Efeler Mahallesi
Hasir Mah,
1
1
45 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 45 mp este compus din 3 camere din care 1 dormitor. Apartamentul a fost construit în anul 2005. Terenul are o suprafață de 2500 mp. Apartamentul posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 1 baie cu cadă, duș și hammam 1 grup sanitar. Proprietatea se găsește la etajul 1 și se află în apropiere de transportul în comun, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de pază. Este echipat cu un hammam.
179.501 EURApartament
Bodrum
2
1
75 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 75 mp este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 2018. Terenul are o suprafață de 400 mp. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o pivniță. Apartamentul posedă 1 baie și 1 grup sanitar. Proprietatea se găsește la etajul 2. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină.
114.953 EURApartament
Silivri
Yeni Mah. fırat Yılmaz Çakıroğlu Sk.No:23 A Silivri, 34570 Elit Residence/İstanbul, Turkey
1
Se vinde. Acest apartament este compus din 1 dormitor. Apartamentul posedă 1 grup sanitar. Dispune de 1 balcon.
39.000 EURApartament
Didim
2
1
Se vinde. Acest apartament este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul este renovat. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă și hammam. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre grădină și se află în apropiere de mare. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio și o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Este echipat cu televizor și un hammam.
90.000 EURApartament
Mahmutlar Belediyesi
2
2
Se vinde. Acest apartament este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi cu cadă și hammam. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de magazine (150 m), de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Este echipat cu un hammam.
85.000 EURApartament
Mahmutlar Belediyesi
2
1
Se vinde. Acest apartament mobilat și utilat complet este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul este în stare bună. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă. Proprietatea oferă un acces pe scară frumoasă. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină comună.