Apartament pentru Cumpărați, Turcia

Sortează 109183 rezultate:
82.764 EURApartament
Dalaman
2
2
Se vinde. Acest apartament mobilat și utilat complet este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu un cuptor electric și frigider ; are 2 băi cu cadă. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină privată. Este echipat cu televizor.
100.884 EURApartament
Ortaca
Sarıgerme
2
2
129 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament de lux are o suprafață de 129 mp este în stil duplex și are 6 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul posedă 2 băi cu duș 2 grupuri sanitare. Proprietatea se găsește la etajul 1, dispune de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită și are 3 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu o parcare.
106.494 EURApartament
Sarıgerme
Sarigerme
2
2
83 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 83 mp este compus din 6 camere din care 2 dormitoare. Locuința este dotată cu geamuri duble. Apartamentul a fost finisat cu gresie. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie de tip open space ; are 2 băi cu cadă 2 grupuri sanitare. Proprietatea se găsește la etajul 1, dispune de o vedere frumoasă spre munți și se află în apropiere de mare (6 km) în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Dispune de 2 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Propietatea este securizată și protejată de gardian. Această proprietate este dotată cu o parcare.
66.138 EURApartament
Ölüdeniz Mahallesi
Ovacik
2
1
85 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil are o suprafață de 85 mp este compus din 5 camere din care 2 dormitoare. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 dining. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă 1 grup sanitar. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre munți și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită și are 2 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o verandă o piscină.
84.074 EURApartament
Ovacık
Ovacik
4
2
140 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 140 mp este în stil duplex și are 6 camere din care 4 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon și are 1 spațiu de depozitare : dulapuri ; are de asemenea o pivniță. Apartamentul posedă 1 bucătărie de tip open space, echipată cu un cuptor electric, un cuptor microunde, frigider și plită ; are 2 băi cu cadă și duș 2 grupuri sanitare. Proprietatea se găsește la etajul 1 cu acces pe scară și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o verandă o piscină.
72.864 EURApartament
Ölüdeniz Mahallesi
Ovacik
3
3
120 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 120 mp este compus din 8 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul posedă 3 băi cu cadă 3 grupuri sanitare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită și are 3 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină.
63.896 EURApartament
Ölüdeniz Mahallesi
Ovacik
2
1
75 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 75 mp este compus din 5 camere din care 2 dormitoare. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă 1 grup sanitar. Proprietatea se găsește la etajul 1 și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită și are 3 balcoane. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată, de asemenea o piscină. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis.
140.000 EURApartament
Güllük
2
1
122 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament de lux are o suprafață de 122 mp este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul este în stare bună și este renovat. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie de tip închisă, echipată cu frigider și plită ; are 1 baie cu cadă, duș și hammam. Proprietatea se găsește la ultimul etaj cu acces pe scară spre mare și spre grădină și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat în sat. Apartamentul necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă și un solar o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipat cu un hammam. Este disponiblil începând cu mai.
159.000 EURApartament
Ağaçlı Mahallesi
2
1
77 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament de lux are o suprafață de 77 mp este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Terenul are o suprafață de 91 mp pe care se găsește ieșire la mare. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 baie cu cadă și hammam. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere frumoasă spre mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu un garaj. Este echipat cu un hammam.
86.316 EURApartament
Ovacık
Ovacik
3
2
105 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil de lux mobilat și utilat complet are o suprafață de 105 mp este în stil duplex și are 6 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul este renovat. Acest apartament are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de jocuri, este dotat cu dulapuri ; are de asemenea o mansardă. Apartamentul posedă 1 bucătărie de tip open space, echipată cu un cuptor microunde, frigider, hotă și plită ; are 2 băi cu cadă, duș și hammam 2 grupuri sanitare. Proprietatea se găsește la etajul 1 cu acces pe scară și se află în apropiere de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită și are 4 balcoane. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipat cu un hammam.