Apartament pentru Cumpărați, Spania

Sortează 21583 rezultate:
168.000 EURApartament
Gandia
3
2
91 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 91 mp este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul este în stare bună, a fost construit în anul 1972, este renovat. Proprietatea are în componența sa o anexă și un laborator. Acest bun este compus din 1 dining. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă 1 grup sanitar. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere spre mare și se află în apropiere de magazine, de mare. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o loggie. Proprietatea beneficiază de o sală de sport. Această proprietate este dotată cu o parcare de 1 loc.
150.000 EURApartament
Valencia
2
1
79 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 79 mp este în stil modern și are 2 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 1960, este renovat. Locuința este luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 1 dining. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte și o loggie.
320.000 EURApartament
Gandia
4
2
112 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil are o suprafață de 112 mp este compus din 4 camere din care 4 dormitoare. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu 1 spațiu de depozitare : un debara. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi cu cadă 1 grup sanitar. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere panoramică spre mare și se află în apropiere de transportul în comun, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită și are 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră un solar o piscină. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis. Această proprietate este dotată cu o parcare de 1 loc. Este echipat cu televizor.
679.000 EURApartament
Madrid
4
2
111 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 111 mp este în stil tradițional și are 4 camere din care 4 dormitoare. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 1 birou. Apartamentul posedă 2 băi. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de magazine, de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră un patio de 20 mp.
190.000 EURApartament
Sant Antoni de Benaixeve
2800 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 2800 mp. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un debara. Apartamentul posedă 1 bucătărie, are baie cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
375.000 EURApartament
Sant Boi de Llobregat
4
2
147 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 147 mp este compus din 4 camere din care 4 dormitoare. Apartamentul este în stare bună și confortabil, a fost construit în anul 1995. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, 1 birou și o spălătorie și are 1 spațiu de depozitare : dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă și duș. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de transportul în comun (15 minute). Apartamentul este situat într-o zonă liniștită și în sat. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă. Această proprietate este dotată cu o parcare de 1 loc.
109.000 EURApartament
Benalmádena
1
1
48 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament mobilat are o suprafață de 48 mp este compus din 1 cameră din care 1 dormitor. Apartamentul a fost construit în anul 2000. Terenul are o suprafață de 52 mp pe care se găsește o anexă. Locuința este luminoasă. Apartamentul posedă o bucătărie utilată ; are 1 baie. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de transportul în comun, de mare. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită.
416.000 EURApartament
Majadahonda
3
2
94 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament de lux are o suprafață de 94 mp este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul este amenajat, a fost construit în anul 2012. Terenul are o suprafață de 108 mp. Locuința este dotată cu jaluzele electrice. Acest bun este compus din 1 salon, o sală de jocuri și o spălătorie, este dotat cu dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere panoramică spre munți și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Acest apartament posedă o parcare de 1 loc de 2 locuri.
173.000 EURApartament
Taco
3
2
138 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 138 mp este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul este în stare bună și confortabil. Terenul are o suprafață de 138 mp. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon și un debara. Apartamentul posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 2 băi cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun. Aveți la dispoziția dumneavoastră un solar. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc. Este disponiblil începând cu anul 1.
55.000 EURApartament
Berja
3
1
91 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 91 mp este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul este în stare bună, a fost construit în anul 2001. Terenul are o suprafață de 100 mp. Apartamentul posedă 1 baie cu cadă. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte.