Apartament pentru Cumpărați, Spania

Sortează 21371 rezultate:
240.000 EURApartament
Barcelona
2
1
49 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil are o suprafață de 49 mp este compus din 2 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 1979. Terenul are o suprafață de 52 mp. Locuința este luminoasă. Apartamentul a fost complet finisat cu parchet. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 1 baie cu cadă. Încălzirea este electrică și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Proprietatea oferă un acces pe scară.
159.000 EURApartament
Salobreña
2
1
55 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil are o suprafață de 55 mp este în stil duplex și are 2 camere din care 2 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 1992. Terenul are o suprafață de 69 mp. Locuința este luminoasă. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă și duș. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină.
1.550.000 EURApartament
Marbella
4
4
483 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament de lux are o suprafață de 483 mp și este compus din 4 dormitoare. Apartamentul este confortabil. Apartamentul îngrijit a fost finisat cu gresie. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu 1 spațiu de depozitare : un debara. Apartamentul posedă 4 băi cu cadă. Proprietatea se găsește la ultimul etaj cu lift, dispune de o vedere frumoasă spre mare și spre munți și se află în apropiere de magazine, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Apartamentul dispune de o terasă de 247 mp o piscină. Acest apartament posedă o parcare de 1 loc de 2 locuri.
355.000 EURApartament
Valencia
3
2
109 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 109 mp este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 1986, este renovat. Locuința este dotată cu o fereastră vitrată și jaluzele electrice și cu bovindou și nu are pereți comuni cu vecinii. Apartamentul a fost finisat cu gresie și parchet. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu un debara dulapuri. Apartamentul posedă 2 băi cu cadă 1 grup sanitar. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre grădină și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Dispune de 1 balcon. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină privată și o grădină închisă. Proprietatea beneficiază de o cameră utilată cu televizor. Propietatea este securizată. Această proprietate este dotată cu o parcare de 1 loc.
325.000 EURApartament
Barcelona
3
2
88 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil de lux are o suprafață de 88 mp este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul este amenajat, a fost construit în anul 1920. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este dotată cu bovindou și nu are pereți comuni cu vecinii. Apartamentul a fost complet finisat cu parchet. Acest bun este compus din 1 dining, o sală de jocuri și un dressing și are 1 spațiu de depozitare : dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 2 băi cu cadă și duș 1 grup sanitar. Încălzirea este electrică și cu pompă de căldură și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Dispune de 1 balcon.
220.000 EURApartament
Las Rozas
3
1
101 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament mobilat are o suprafață de 101 mp este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 1987. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată și mobilată ; are 1 baie cu cadă. Încălzirea este cu gaz. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine. Aveți la dispoziția dumneavoastră o curte, un patio și o verandă.
430.000 EURApartament
Madrid
1
1
72 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament mobilat are o suprafață de 72 mp este compus din 1 cameră din care 1 dormitor. Locuința este dotată cu bovindou și este luminoasă și inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 salon, este dotat cu dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie de tip închisă ; are 1 baie cu cadă. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită fiind expus spre soare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină.
365.000 EURApartament
San Pedro de Alcántara
3
2
105 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 105 mp și este compus din 3 dormitoare. Apartamentul este renovat. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu o spălătorie și un debara. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată și mobilată ; are 2 băi cu cadă. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere frumoasă spre mare și se află în apropiere de magazine, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc.
165.000 EURApartament
Málaga
1
1
39 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 39 mp și este compus din 1 dormitor. Apartamentul este confortabil. Acest bun este compus din 1 dining și o spălătorie. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă. Clădirea este dotată cu lift. Apartamentul dispune de o grădină de 39 mp. El este închiriat la moment. Preț: 600€ (EUR).
186.900 EURApartament
San Pedro de Alcántara
3
2
88 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 88 mp și este compus din 3 dormitoare. Apartamentul este în stare bună și confortabil. Locuința este inundată de lumină naturală. Acest bun este compus din 1 dining și 1 birou, este dotat cu dulapuri. Apartamentul posedă 2 băi cu cadă. Clădirea este dotată cu lift, dispune de o vedere spre stradă și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc.