Apartament pentru Cumpărați, Spain

Sortează 21992 rezultate:
223.770 EURApartament
Alcala de Henares
2
4
103 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 103 mp și este compus din 2 dormitoare. Apartamentul este confortabil. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de jocuri, este dotat cu dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu un cuptor electric, un cuptor microunde, mașină de spălat rufe, frigider, chiuvetă, hotă și plită ; are 4 băi cu duș. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de magazine (1 minute), de transportul în comun (1 minute). Apartamentul este situat într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră un solar o piscină. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis. Propietatea este securizată și protejată de un sistem de alarmă.
250.770 EURApartament
Alcala de Henares
3
2
128 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 128 mp și este compus din 3 dormitoare. Apartamentul este confortabil. Proprietatea are în componența sa o anexă. Locuința nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 1 salon și o sală de jocuri, este dotat cu dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu un cuptor electric, un cuptor microunde, mașină de spălat rufe, frigider, chiuvetă, hotă și plită ; are 2 băi cu duș. Încălzirea este prin pardoseală și locuința este dotată cu sistem de climatizare. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de magazine (1 minute), de transportul în comun (1 minute). Apartamentul este situat într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră un solar o piscină. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis. Propietatea este securizată și protejată de un sistem de alarmă.
220.500 EURApartament
Estepona
2
2
90 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 90 mp și este compus din 2 dormitoare. Apartamentul este în stare bună. Proprietatea are în componența sa ieșire la mare. Locuința este luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Acest bun este compus din 1 salon și o spălătorie. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu cadă. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de magazine, de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat în sat fiind expus spre sud. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis. Această proprietate este dotată cu un garaj de 1 loc.
2.600.000 EURApartament
Marbella
3
3
327 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil de lux are o suprafață de 327 mp și este compus din 3 dormitoare. Apartamentul este nou. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu 1 spațiu de depozitare : un debara. Apartamentul posedă 3 băi. Proprietatea se găsește la ultimul etaj cu lift. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Acest apartament posedă o parcare de 1 loc.
2.900.000 EURApartament
Marbella
3
3
321 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil de lux are o suprafață de 321 mp este în stil duplex și este compus din 3 dormitoare. Apartamentul este nou. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu 1 spațiu de depozitare : un debara. Apartamentul posedă 3 băi. Proprietatea se găsește la ultimul etaj. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Acest apartament posedă o parcare de 1 loc.
2.400.000 EURApartament
Marbella
3
3
275 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil de lux are o suprafață de 275 mp și este compus din 3 dormitoare. Apartamentul este nou. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu 1 spațiu de depozitare : un debara. Apartamentul posedă 3 băi. Proprietatea se găsește la ultimul etaj cu lift. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Acest apartament posedă o parcare de 1 loc.
2.600.000 EURApartament
Marbella
3
3
350 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil de lux are o suprafață de 350 mp și este compus din 3 dormitoare. Apartamentul este nou. Pentru a vă oferi mai multă comoditate, acest bun este dotat cu 1 spațiu de depozitare : un debara. Apartamentul posedă 3 băi. Proprietatea se găsește la ultimul etaj cu lift. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină. Acest apartament posedă o parcare de 1 loc.
81.420 EURApartament
Agaete
3
1
75 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 75 mp este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 1978. Terenul are o suprafață de 79 mp. Apartamentul posedă 1 baie. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (500 m).
589.000 EURApartament
Barcelona
4
2
350 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil are o suprafață de 350 mp este în stil duplex și are 4 camere din care 4 dormitoare. Apartamentul a fost construit în anul 1973. Terenul are o suprafață de 368 mp. Locuința este luminoasă și nu are pereți comuni cu vecinii. Apartamentul a fost finisat cu gresie, are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining, este dotat cu dulapuri. Apartamentul posedă 1 bucătărie, echipată cu chiuvetă ; are 2 băi cu cadă și duș. Proprietatea se găsește la ultimul etaj cu lift și cu acces pe scară frumoasă spre grădină și spre munți și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată, de parc. Apartamentul necesită lucrări de renovare. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar o loggie de 100 mp o piscină.
124.800 EURApartament
Madrid
1
30 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 30 mp. Apartamentul a fost construit în anul 2008. Terenul are o suprafață de 41 mp pe care se găsește un laborator. Acest bun este compus din 1 salon și un debara. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 1 baie cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de transportul în comun în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Este posibil să se construiască un garaj. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Pentru o securitate sporită, accesul este protejat de gardian. Această proprietate este dotată cu un garaj.