Apartament pentru Cumpărați, Portugalia

Sortează 8717 rezultate:
234.000 EURApartament
Loulé
3
2
140 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil are o suprafață de 140 mp este compus din 3 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul este confortabil și este renovat în anul 2017. Locuința este dotată cu jaluzele electrice. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining și o spălătorie și are 2 spații de depozitare : o șură, un debara și o sală de stocare. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată, echipată cu gaz ; are 2 băi cu cadă. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Proprietatea se găsește la ultimul etaj cu lift, dispune de o vedere spre mare și se află în apropiere de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-o zonă liniștită. Nu necesită nici o lucrare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă de 27 mp. Această proprietate este dotată cu o parcare. Acest apartament este echipat cu panouri solare.
209.000 EURApartament
Lagoa
2
1
99 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament nemobilat are o suprafață de 99 mp este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Acest apartament are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 1 baie cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (100 m). Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină, de asemenea o piscină comună, o piscină. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis.
255.000 EURApartament
Portimão
1
1
68 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament mobilat are o suprafață de 68 mp este compus din 2 camere din care 1 dormitor. Apartamentul posedă 1 baie cu hammam. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină la interior, o piscină încălzită, un spa. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Este echipat cu un hammam.
115.000 EURApartament
Portimão
1
43 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament mobilat are o suprafață de 43 mp este compus din 1 cameră. Apartamentul posedă 1 baie cu hammam. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Clădirea este dotată cu lift și se află în apropiere de mare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o piscină încălzită, o piscină la interior, un spa. Proprietatea beneficiază de o sală de fitnes. Este echipat cu un hammam.
360.000 EURApartament
Lagos
3
2
112 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament de lux are o suprafață de 112 mp este compus din 4 camere din care 3 dormitoare. Locuința este dotată cu jaluzele electrice, luminoasă și inundată de lumină naturală și este bine izolată. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 2 băi cu cadă. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (12 minute), de mare (15 minute). Apartamentul este orientat spre soare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă de 30 mp o piscină, o piscină comună. Această proprietate este dotată cu o parcare. Acest apartament este echipat cu panouri solare. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
280.000 EURApartament
Lagos
2
2
90 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament de lux are o suprafață de 90 mp este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Locuința este dotată cu jaluzele electrice, luminoasă și inundată de lumină naturală și este bine izolată. Acest bun este compus din 1 salon ; are de asemenea un subsol. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 2 băi cu cadă. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (12 minute), de mare (15 minute). Apartamentul este orientat spre soare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă o piscină, o piscină comună. Această proprietate este dotată cu o parcare. Acest apartament este echipat cu panouri solare. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
380.000 EURApartament
Lagos
3
3
144 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament agreabil de lux are o suprafață de 144 mp este compus din 4 camere din care 3 dormitoare. Apartamentul este nou. Locuința este dotată cu jaluzele electrice, luminoasă și inundată de lumină naturală și este bine izolată. Acest bun este compus din 1 salon. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată de tip open space ; are 3 băi cu cadă și hammam. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de mare (12 minute), de mare (20 minute). Apartamentul este orientat spre soare. Aveți la dispoziția dumneavoastră o verandă de 50 mp o piscină, un spa. Proprietatea beneficiază de o sală de sport și de o sală de fitnes. Această proprietate este dotată cu o parcare. Este echipat cu un hammam. Acest apartament este echipat cu panouri solare. Este disponibilă conețiunea la rețeaua internet.
270.000 EURApartament
Loulé
2
2
120 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament de lux are o suprafață de 120 mp este compus din 3 camere din care 2 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Acest bun este compus din 1 salon, o spălătorie, o șură și o sală de stocare ; are de asemenea o pivniță, un subsol, o mansardă. Apartamentul posedă 1 bucătărie ; are 2 băi cu duș. Acest bun vă oferă posibilitatea de a profita de o vedere spre grădină și spre scuar și se află în apropiere de magazine. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină de 6000 mp o verandă o piscină. Această proprietate este dotată cu un garaj.
259.000 EURApartament
São Brás de Alportel
3
3
185 metru pătrat
Se vinde. Acest apartament are o suprafață de 185 mp este în stil duplex și are 3 camere din care 3 dormitoare. Proprietatea are în componența sa o boxă. Locuința este dotată cu geamuri duble și jaluzele electrice. Acest apartament are șemineu. Acest bun este compus din 1 salon, 1 dining, un debara și o sală de stocare. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată ; are 3 băi cu cadă. Apartamentul este dotat cu sistem de climatizare. Locuința este amplasată în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Aveți la dispoziția dumneavoastră grătar o verandă.
175.000 EURApartament
Albufeira
Se vinde. Acest bun este compus din 1 salon și 1 dining. Apartamentul posedă 1 bucătărie utilată, are baie cu cadă. Locuința este bine plasată și se află în apropiere de magazine, de mare (6 minute), de mare în regiune cu infrastructură foarte dezvoltată. Apartamentul este situat într-un loc de excepție. Aveți la dispoziția dumneavoastră o grădină și o verandă o piscină la exterior. Proprietatea beneficiază de un cort de tenis.